Sladké Umění

„Když se umění stane sladkou vzpomínkou“

+420 736 535 473
info@sladkeumeni.cz
Praha

Kdo jsem?

Jaroslava Tomšů

  • Umělecká cukrářka a zakladatelka projektu SladkéUmění.cz
  • Působení v několika prestižních podnicích jako jsou:
    • La Petite France
      Executive Pastry Chef (šéfcukrářka)
    • Café & Restaurant Slavia
      Executive Pastry Chef (šéfcukrářka)
    • Eska Karlín - Ambiente Restaurants
      Pastry Cook (cukrářka)

Můj příběh

Jak a proč to všechno začalo?

Projekt SladkéUmění.cz, který jsem založila na myšlence poskytnout zákazníkovi prvotřídní a poctivé produktyz kvalitních surovin a skvělé služby pro každého na míru, což jsem na našem trhu sama postrádala.

Plný žaludek je silnou oporou básnictví, z prázdného žaludku sotvakdy vyklíčí nějaký cit. 
- Jerome Klapka Jerome  

I já sdílím citát tohoto autora neb vím, že dobrým jídlem lze vyjádřit mnohé. Také vím, že „bez práce nejsou koláče“ a „má práce je mým chlebem“. Svou práci nadevše miluji a snažím se do ní vložit vždy kus mého já. Přistupuji k životu i k práci s pokorou a pílí, abych pro Vás připravila vždy jen to nejlepší.  

Je-li vůbec něco smutnějšího než zneuznaný génius, je to nepochopený žaludek. 
- Honoré de Balzac

Ano, každý jsme originálem a tak máme i individuální potřeby, přesvědčení a také chutě. Proto bych i já ráda přispěla svou prací a pomohla tak lidem se i tady u nás dostat k tomu, co je jinde po světě již běžné a dostupné. Mluvím o problematice sortimentu pro osoby citlivé na různé druhy surovinalergikyvegany nebo zkrátka pro všechny, co si zakládají na tom, co jedí a snaží se stravou příznivě přispět ke zdraví svému a svých dětí.

Sama se stravuji velmi střídmě a vegansky, ale i já občas ráda mlsám a tak jsem si vzala za své poslání tvořit a vyvíjet dobroty pro NÁS všechny, co se z jakýchkoli důvodů ve své stravě a životním stylu nějak omezujeme či vyhrazujeme.

Stále se vzdělávám a čerpám inspiraci a zkušenosti. Intenzivně se zabývám problematikou potravin, vyhledávám články, snažím se nacházet nové suroviny a zajímavé kombinace, sleduji celkové dění v oblasti gastronomie v Čechách i v zahraničí.


Jaké mám zkušenosti?

To nejdůležitější jsem získala a dosáhla hlavně díky své píli, tvrdé práci, neustálému vzdělávání, úplné oddanosti a víře v práci, kterou vykonávám. Kromě těchto důležitých zkušeností jsou tu ještě ty tzv. nepřenosné, které jinak než zkouškou ohněm nezískáte. Odešla jsme je tedy získat rovnou do víru podniků velkých jmen jako jsou:

La Petite France

Jako Executive Chef Pastry (šéfcukrářka) jsem měla na starost nejen rozběh nové cukrářské výroby ale i její správný chod. Taktéž jsem zde navázala celou řadu důležitých kontaktů jak s dodavateli, tak s dalšími zajímavými lidmi z oboru, s nimiž spolupracuji dodnes.

Café & Restaurant Slavia

V tomto podniku věhlasného jména jsem působila jako Executive Chef Pasty (šéfcukrářka), kde jsem měla na starosti vše, co se od mé pozice očekávalo. Byla to zkušenost náročná nicméně velmi cenná a klíčová pro mé další působení v tomto oboru a díky níž jsem měla tu čest poznat zajímavé a zkušené profesionály ze světa vysoké gastronomie.

Eska Karlín – Ambiente Restaurants

Nyní mě můžete najít i v tomto novém podniku otevřeném sítí luxusních restaurací Ambiente Restaurants. Určitě Vám doporučuji jej vyzkoušet, stojí to za to ☺.

Doufám tedy, že své chuťové kanálky svěříte do mých rukou a velmi se těším na Vás i Vaše přání ☺. Největší odměnou nechť je mi poté Vaše spokojenost.

Vaše sladká Picky ☺ 



Nabídka

Pro každého na míru

Svatební dorty, koláčky a vše, co Váš den D udělá nezapomenutelným

Dortíčky pro každou příležitost

I malé sladké neřesti dokážou udělat spoustu radosti

Máte alergii nebo jiná omezení? Pak je tato sekce určena Vám.

Cukroví pro každého bez omezení

Epson, Nestlé či Mary Key, i pro tyto klienty jsem měla možnost tvořit své sladké umění :).


Objednali si u mě

Můj příběh
Zajímá Vás, jak to všechno začalo? Kde všude ochutnali mé dorty nebo co o mně napsali mí zákaznící?
Podívejte se do sekce O mně.


Fotogalerie z akcí
Podívejte se na fotografie, kde se mé dorty objevily.


Často u nás hledáte

Vybere si každý

Bez buráků
Bez buráků
Bez vajec
Bez vajec
Bez exotického ovoce
Bez exotického ovoce
Bez přidaného cukru
Bez přidaného cukru
Bez mléka
Bez mléka
Bez ořechů
Bez ořechů

©opyright Sladké-Umění.cz